„Susipažįstame su ugnimi“

11/09/2020 15:58

 

 

 

2020 m. liepos-rugpjūčio mėn. mūsų darželio ugdytiniai, tarptautinio 2019-2021 m. įgyvendinamo Erasmus projekto „4 elementai – STEAM ankstyvajame ugdyme“ dalyviai, kartu su savo ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo mokytojomis įgyvendino veiklas, per kurias pagilino turimas žinias bei jas papildė naujomis apie vieną iš keturių gamtos stichijų – ugnį. STEAM metodo pagrindu buvo suplanuotos ir įgyvendintos 5 veiklos. Ugdytiniai žiūrėjo edukacinę animaciją apie ugnies keliamą pavojų ir aptarė, ką reikia daryti kilus gaisrui, lankėsi gaisrinėje ir apžiūrėjo gelbėjimo įrangą ir priemones, stebėjo mokytojų atliekamus bandymus su ugnimi ir  surengė piešinių parodą apie ugnį ir gaisrą gamtoje, taip pat paruošė ir kitiems darželio vaikams parodė trumpą pamokomąjį vaidinimą apie neatsargų elgesį su degtukais „Ežio namas“.

2020 m. rugsėjo 10 d. vyko projekto partnerių koordinatorių virtualus susitikimas, per kurį ne tik buvo aptartas tolimesnis projekto partnerių bendradarbiavimas bei projekto eiga. Mūsų įstaigos projektų vadovė pristatė partneriams mūsų įstaigoje įgyvendintas veiklas apie ugnį. 

Veiklų apie ugnį pristatymą galite pamatyti žemiau pateiktoje vaizdo medžiagoje.

 

 

Informacija apie projekto eigą, veiklas, sukurtus produktus ir rezultatus taip pat talpinama eTwinning platformoje įgyvendinamame projekte. 

Projekto trukmė – 24 mėnesiai. Projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai iš Europos Sąjungos „Erasmus+“ programos lėšų.

Lietuvoje Erasmus+ programą administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

 




Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas